TFF 2. Lig’de mücadele eden Arsinspor Teknik direktörü Turgut Kural, ikinci yarıya hazır bir Arsinspor olarak girme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Kural, İkinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampta bulunduklarını belirterek, “Burada turnuvalara katıldık. İlk turnuvalarda as futbolcularımı oynatmadım, transfer edeceğimiz futbolcuları görme imkanımız oldu” dedi.

Hazırlık çalışmalarını geride bıraktıklarını da ifade eden Kural, “Bundan sonra asıl olarak idmanlarımıza başladık. Günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Geçiş dönemini geride bıraktık, asıl kamp dönemimiz başladı” dedi.

Antalya’da iki turnuvaya daha katılacaklarını da kaydeden Kural, “Bundan sonraki turnuvalara önem vereceğiz. Çünkü bu turnuvalarda futbolcularımı görme imkanım olacak, nerelerde eksiğimiz var bunları göreceğiz. Fizik ve teknik olarak takımı ikinci yarıya en iyi bir şekilde hazırlayacağız. İkinci yarıya hazır bir Arsinspor olarak gireceğiz. Ufak tefek sakatlıklarımız da var. Tugay ve Sezgin’in ilk yarıdan kalma sakatlıları sürüyor. Bu futbolcularımda kadroya katıldıkları taktirde daha güçlü duruma geleceğiz” diye konuştu.

Kural, takma 1 transfer ve orta saha oyuncusu düşündüklerini de kaydeden Kural, “Yapacağımız transferler nokta transfer olacak. Direk kadroda oynayacak oyuncu olması gerekiyor. Bu konuda acele etmiyoruz” dedi.